Lokaalbeschrijving

Opgelet: omdat we onze eigen activiteiten op de eerste plaats zetten, verhuren we ons lokaal enkel op vastgelegde tijdstippen. Zie ‘Kalender’ voor meer info.

Wat vragen we?

• Prijs per overnachting:
    • € 4,50/persoon/nacht
    • Minimumprijs van € 90/nacht
  • Verbruik:
    • 1 of 2 nachten: € 15 forfait/nacht
    • Vanaf 3 nachten: elektriciteit, gas en water volgens verbruik en volgens de actuele tarieven, die bij aankomst worden meegedeeld.
  • Waarborg:
    • 1 of 2 nachten: € 200
    • Vanaf 3 nachten: € 400

Wat bieden we?

• Capaciteit van 35 personen
  • 1 Groot lokaal (2 kleine lokalen samen)
  • 2 Gewone lokalen

• Een apart keukenlokaal
  • Keuken heeft een industriële kookplaat & dito dampkap
  • Bord, glas en bestekaanwezig voor 35 personen, alsook potten, pannen en ander keukengerief
  • Koelkast met diepvriesvakje.

• 1 toilet en wasbakken

Mogelijkheden

• Grootwarenhuizen (Aldi, Smatch, Carrefour) en tal van bakkers, beenhouwers, etc. in nabije omgeving
  • Het lokaal ligt op 1 km van het centrum verwijderd.
  • Sporthal vlakbij
  • Op 2 km ligt het recreatiedomein 'De Gavers', waar tal van bossen en speelpleinen zijn, alsook een gratis zwemvijver met strand en redderbewaking in de zomer.

Opmerkingen

• Het lokaal wordt enkel verhuurd aan erkende jeugdverenigingen met als opzet een jeugdactiviteit (geen leidingweekends).
  • Aankomstuur: ten vroegste 19u (weekend) en 13u (zomerkamp).
  • Vertrekuur: ten laatste om 12u (weekend of zomerkamp).
  • Het maken van kampvuren of vuren voor andere doeleinden is ten strengste verboden.

Lokaalverantwoordelijke:

Eva Vandenborre
eva_vandenborre@hotmail.com

Hieronder kan je het huurcontract terug vinden, met de huurvoorwaarden en het huurreglement in detail.